Asayiş

Patlamada Ağır Yaralanan Özgür’den Acı Haber: Hayatını Kaybetti

Çorlu’da bir apartman dairesinde dün yaşanan patlamada yaralanan Özgür Ateş’ten acı haber geldi. İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 25 yaşındaki Ateş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 5 katlı bir apartmanın en üst katında dün yaşanan patlamada Özgür Ateş yaralanmıştı. 25 yaşındaki Ateş, ilk müdahalesinin ardından tedavi için sevk edildiği İstanbul’da hayatını kaybetti.

Dün saat 09.00 sıralarında yaşanan patlamanın ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Özgür Ateş sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Ateş’in cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Ateş’in babası ile ailenin yakınları Adli Tıp Kurumu önünde cenazeyi teslim almayı bekledi.

Özgür Ateş’in cenazesinin Çorlu’da defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu