SEO

Zafer Partisi’nin Arapçı ve Esadcı Başkanı Suphi Yıldız Kimdir

Supli Yıldız, sosyal medya üzerinde Türkmen soydaşlarımız ile de çokca tartışmaya girmesi ve hakaretler savurması ile ünlenen Nusayri bir Arap olmakla beraber Zafer Partisi Samandağ İlçe Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Suphi Yıldız kendisinin bir Arap olmasına aldırış etmeden Türkmenlere “vatansız bedevi” diyebilmekte ve bu cesareti genel başkanı olan Ümit Özdağ’dan aldığı görülmektedir.

Suriyeli göçmenlerin oluşturduğu veya oluşturabileceği sosyal sorunları bir kenara bırakarak sadece Esad övcülüğü ve Suriyeli muhalif karşıtlığı yapan Suphi Yıldız, partisinin yönetimi tarafından da herhangi bir uyarı almamış gibi duruyor.

 

Beşar Esad’ın geçmişte ve bugün en büyük PKK destekçisi olması, Türkmenler üzerindeki asimilasyonu ve etnik kökeni farkekmeksizin Suriyelilere yönelik yaptığı kanlı katliamlar ve hatta Hatay üzerinde hak talep etmesi herhangi bir Zafer Partisi mensubunu rahatsız etmese de partinin Arap asıllı üyeleri Esad’a olan desteklerini gizleme gereği dahi duymuyor.

Kaynak

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu