SEO

Susanna Gibson Canlı Yayında Kocasıyla İlişkiye Girdi: Tekirdağ’da En Çok Susanna Gibson Canlı Video İzle Kelimesi Aratıldı!

ABD’nin Virginia eyaletindeki Temsilciler Meclisi Demokrat adayı olan Susanna Gibson, seçim kampanyası sırasında eşiyle cinsel içerikli bir canlı yayın yaparak destekçilerinden bağış istedi. Gibson’un canlı yayında kocasıyla birlikte girdiği ilişki videosu Tekirdağ’da en çok aratılan video oldu.

ABD’nin Virginia eyaletindeki Temsilciler Meclisi Demokrat adayı olan Susanna Gibson, seçim kampanyası sırasında eşiyle cinsel içerikli bir canlı yayın yaparak destekçilerinden bağış istedi. Ancak, bu görüntülerin başka sosyal medya platformlarında dağıtılması sonrasında Gibson, sert bir tepki verdi. Kendisini Cumhuriyetçi rakiplerin bu skandal nedeniyle adaylıktan çekilmeye zorladığını söyleyerek, bu girişimin başarılı olmayacağını vurguladı.

Gibson’un bu bağış toplamak için yaptığı canlı yayında ilişki videosu ise X ‘te (Twitter) ve Google aramalarında birinci sıraya yükseldi.

Özellikle Türkiye’de son 4 saat içinde en çok aranan kişi Susanna Gibson oldu. Google Türkiye tarafından alınan verilere göre Gibson’un canlı yayında giridiği ilişki videosu en çok Tekirdağ’da da yaşayan vatandaşlar tarafından merak edildiği, 2’nci sırada Edirne’nin ve 3’üncü sırada ise Uşak’ın olduğu kaydedildi.

 

Yine aynı kaynaktan alınan bilgilere göre Tekirdağ’da en çok Gibson şu kelimelerle arandı:

Susanna Gibson,
Susanna Gibson Twitter,
Susanna Gibson canlı yayın,
Susanna Gibson videosu,
Susanna Gibson kimdir,
Susanna Gibson izle,

Susanna Gibson watch,
Susanna Gibson video,
Susanna Gibson husband,
Susanna Gibson canlı yayın Twitter,
Susanna Gibson OnlyFans ücretsiz,
Susanna Gibson vk,

Susanna Gibson ilişki videosu izle,
Susanna Gibson canlı yayında ilişki videosunu izle,

 

+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu