Ekonomi

World Luxury Awards’tan 12 ödül | Ekonomi

Konuya ilişkin konuşan Rixos Premium Bodrum Genel Müdürü Ali Murat Gökmen, “Rixos Premium Bodrum olarak turizm dünyasının prestijli ödüllerinden biri olan World Luxury Awards‘tan 12 ödülle büyük mutluluk almak. Bu ödülü almamızda emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ediyoruz. Rixos Premium Bodrum olarak iddiamızı ve hizmet kalitemizi bu ödüllerle taçlandırdığımız için de gururluyuz” dedi. 

Gökmen, kazanılan ödülleri ise şöyle sıraladı;

“Rixos Premium Bodrum – Dünya Lüks Otel Ödülleri, En İyi Lüks Özel Plaj Villası – Global, En İyi Lüks Her Şey Dahil Otel – Global, En İyi Lüks Villa Resort – Avrupa, Anjana Spa – Dünya Lüks SPA Ödülleri, En İyi Lüks Spa & Stay – Avrupa, En İyi Lüks Spa Resort – Doğu Avrupa, En İyi Lüks Beach Resort Spa – Türkiye, Kalamata Restoran – Dünya Lüks Restoran Ödülleri, En İyi Lüks Sahil Restoranı – Doğu Avrupa, En İyi Lüks Deniz Ürünleri Restoranı – Doğu Avrupa, En İyi Lüks Otel Restoranı – Türkiye, L’olivo Restoran – Dünya Lüks Restoran Ödülleri, En İyi Lüks Resort Restoran – Doğu Avrupa, En İyi Tadım/Tadım Menüsü – Türkiye, En İyi İtalyan Mutfağı – Türkiye.” 

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu