Ergene

Ulaş Çamlık Mesire Alanı Yaza Hazırlanıyor

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak liderliğinde, Ergene’de yaşam kalitesini artırmak amacıyla başlatılan çalışmalar yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Turgut Şentürk, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte Ulaş Çamlık Mesire Alanı’nda yapılan çalışmaları gözden geçiren Topak, bölgeyi pırıl pırıl yapma sözünü yineledi.

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, belediyenin Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlükleri ile koordineli bir şekilde sürdürdüğü çalışmaları denetledi.

Başkan Topak, göreve geldikleri ilk günden itibaren temiz ve düzenli bir Ergene vaadiyle çalışmalara başladıklarını belirterek, “Ergene’ye kadın eli değecek dedik ve farkı hissettirdik” ifadelerini kullandı.

Topak, Ulaş Çamlık Mesire Alanı’nda yapılan iyileştirmelerin kısa sürede tamamlanacağını ve halkın hizmetine sunulacağını da ekledi.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Başa dön tuşu