Yaşam

Amirin İzni Var Dedi, TESKİ Ergene Nehri’ne Kirli Su Boşalttı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü’ne (TESKİ) bağlı temizleme tankeri, çevredikelerin uyarılarına rağmen Ergene Nehri’ne kirli su dökerken görüntülendi. Bu olay, Ergene halkı tarafından büyük infihal oluşturdu.

Tekirdağ Haberleri’nin haberine göre olay pazar günü, öğle saatlerinde meydana geldi. TESKİ’ye bağlı temizleme tankeri, Tekirdağ ve çevre ilçeler için önemli su kaynağı olan ve şimdilerde temizleme mücadelesi verilen Ergene Nehri’ne kirli su döktü.

Çevredekilerin uyarılarına aldırış etmeden kirli suyu döken kişi “amirimin haberi var” diyerek olayın üstünü kapatmak istedi.

 

Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan TESKİ Ergene Şube Müdürü Levent Bey, Aracın kiralık olduğunu, çevre temizleme tankeri olduğunu, yapılanı asla tasvip etmediğini ifade etti.

Müdür, Suyun herhangi bir zehirli madde içermediğini sadece kirli su olduğunu, kesinlikle TESKİ’den herhangi bir görevlinin böyle bir talimat vermediğini, bakanlıktan denetlemeye gelindiğini ve olayı gerçekleştiren kişi hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu