Yaşam

HAYDİ TRAKYA DESTEK ZAMANI!

Malkara’lı genç O Ses Türkiye yarışması programında bu akşam finalde.

Malkara ilçesinde yaşayan ve katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında gösterdiği performans ile dikkat çeken Soner Kip, finale yükseldi.

6 YARIŞMACI FİNALE KALDI

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında final zamanı geldi. Yarı final ardından adını finale yazdırmayı başaran 6 yarışmacı belli oldu.

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

TV8’in sevilen programı O Ses Türkiye 15 Şubat Cumartesi ise final bölümüyle ekranlara gelecek.

O SES TÜRKİYE FİNALE KALAN YARIŞMACILAR

Soner Kip: Beyazıt Öztürk’ün takımında

Turgut Çıngı: Murat Boz’un takımında

Eyüp Sultan Aylar: Hadise’nin takımında

Uygar Erdoğan: Beyazıt Öztürk’ün takımında

Alkan Dalgakıran: Seda Sayan’ın takımında

Biran Ceren Dörter: Hadise’nin takımında

DÖRT JÜRİ ÜYESİ DE DÖNMÜŞTÜ

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ve TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda ise Seda Sayan, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Hadise bulunuyor.

22 yaşında olan ve düğünlerde solistlik yapan Soner Kip seslendirdiği “Aşk Ne Demek Bilen Var Mı” isimli şarkıdan sonra dört jüriyi de döndürmüştü.

HADİSE’NİN TAKIMINDAN BEYAZ’A GEÇTİ

“Aşk Ne Demek Bilen Var Mı” isimli şarkıyı seslendirkten sonra Hadise’nin takımını tercih eden Soner Kip, daha sonra elenerek Murat Boz’un takımına geçmişti.

Bu sene ise yoluna Beyazıt Öztürk ile devam ediyor.

DAHA ÖNCE DE KATILMIŞTI

Malkara’lı Soner Kip 2013 yılında da O Ses Türkkiye yarışmasına katılmış ve  çocuk yaşta anlattığı hayat hikayesiyle, herkesi  duygulandırmıştı.

HAYAT HİKAYESİ HADİSE’Yİ AĞLATMIŞTI

2013 yılında katıldığı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında babasının gırtlak kanseri olduğunu, maddi sıkıntılar yaşadıklarını ve kardeşleri ile birlikte evi geçindirdiğini söyleyerek ünlü şarkıcı Hadise’yi ağlatmıştı.

BİR ŞARKISIN SEN PROGRAMINA DA KATILMIŞTI

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yaşayan Soner Kip’in 28 Temmuz 2012 tarihinde katıldığı ‘Bir Şarkısın Sen’ isimli çocukların yarıştığı yarışmaya katılmıştı.
Soner Kip 6-15 yaş arası çocukların seslendirdiği şarkılar ile yarıştığı ve sunuculuğunu Pınar Altuğ ile Erol Evgin’in yaptığı ‘Bir Şarkısın Sen’ programında babasının trafik kazası geçirdiğini, bu yüzden kardeşleri ile evi geçindirdiğini söylemişti.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu