Çorlu

Ramazan Ayının İlk Oruçları Cumhuriyet Parkı?nda Açıldı

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar organizasyonunun ilki bu yıl Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleştirildi. 2 bini aşkın vatandaşımız orucunu kurulan iftar çadırında açtı.

Çorlu Belediyesi ramazan ayının bereketli sofralarında vatandaşlarını buluşturmaya devam ediyor. Cumhuriyet Parkı içerisinde kurulan iftar çadırında düzenlenen ramazan ayının ilk iftar yemeğinde; Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, Özcan Veysel Tunçcan, Hakan Öztürk, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi partilerin il ve ilçe belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile 2 bini aşkın vatandaş bir araya geldi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer iftar sofralarını tek tek dolaştı, vatandaşlarla sohbet edip hayırlı ramazanlar dileğinde bulundu.

Ramazan ayının ilk iftar programı okunan yemek duası ile son bulurken Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından şerbet ve Osmanlı macunu ikramı yapıldı.

Düzenlenen iftar yemeğinin ardından açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, bereket ayı olan 11 ayın sultanı ramazan ayında bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek ramazan ayında paylaşma ve dayanışma duygularının önemini vurguladı.

Her kesimden vatandaşın aileleriyle birlikte katıldığı iftar yemeğinde bir kez daha kucaklaştıklarını ifade eden Başkan Sarıkurt, “Bu yıl geçtiğimiz yılların aksine Cumhuriyet Parkı içerisinde kurduğumuz iftar çadırında oruçlarımızı açtık. Binlerce Çorlulu ile birlikte ramazan ayının ilk akşamında bereketli iftar sofralarında buluştuk. Tutulan oruçların kabul olması temennisiyle hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.

Başkan Sarıkurt ayrıca yaptığı açıklamada birçok mahallede kurulacak iftar sofralarında vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini dile getirerek iftar programlarının günlük olarak Çorlu Belediyesi’ne ait sosyal medya hesaplarından paylaşılacağını sözlerine ekledi.

Bu haber Çorlu Belediyesi’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Başa dön tuşu