Teknoloji

Küresel yazılım geliştiricisi, ERP çözümünün Türkçe sürümünü duyurdu | Teknoloji

 

 Ticari dijitalleşmede Kurumsal Kaynak Planlama’nın (ERP) önemli bir çözüm olarak öne çıktığını söyleyen Onay, Türkiye pazarına sundukları ERP çözümlerine dair, “Farklı sektörlerde faaliyet gösteren Türk şirketlerin, operasyonel gücünü ve kuruma özel ihtiyaçlarını karşılamak için tasarladığımız 1C:ERP Türkçe, süreci yönetimini merkezileştiriyor. Böylece sürdürülebilir rekabet gücü kazandırarak büyük resme odaklanmalarına olanak tanıyor” diye konuştu. 

 “ŞİRKETLERİN ÜRETİM HACMİNİ YÜZDE 39, VERİMLİLİĞİ YÜZDE 35, SİPARİŞ İZLEME HIZINI YÜZDE 85 ARTIRIYORUZ”

 Onay, “1C:ERP Türkçe’nin faydalarının başında, kullanıcı işletmeyi güçlendirme potansiyeli yer alıyor. Tüm iş akışlarını tek bir ERP sistemine entegre ederek büyümeyi ve rekabet gücünü tetikliyoruz. Şirketlerin modern iş zorluklarını aşmalarına yardımcı olmak adına insan faktörlü hataları en aza indirmek için birleşik standartlar uyguluyoruz. İş süreçlerinin şeffaflığı için kontrol araçları sunuyoruz. Sezgisel kontrol panelleriyle de veriye dayalı karar alınmasını sağlıyoruz. Temel iş süreçlerini değiştirmeden operasyonları kolaylaştırıyoruz. Tüm bunlar, sürümümüzü bir çözüm haline getiriyor. ERP sistemimizle şirketlerin ürün girişinden teslimine kadarki tüm süreci otomatikleştirerek izlenmesini ve yönetilmesini kolaylaştırırken katma değer kazandırıyoruz. Örneğin sürümü kullanan işletmenin üretim hacmi yüzde 39 artarken, müşteri siparişlerini izleme süreçleri de yüzde 85 hızlanıyor. Çalışan verimliliği yüzde 35 artıyor” ifadelerini kullandı. 

 “TÜRK ŞİRKETLERİN PAZARA LİDERLİK ETMESİNİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ”

 Satış, operasyon, üretim, müşteri ilişkileri gibi süreçleri desteklediklerinin altını çizen Onay, “ERP çözümümüzü iş süreçlerine hızla uygulayabiliyoruz. Bulut veya şirket içi ERP dağıtımı ile mobil cihazlar aracılığıyla erişilmesine olanak tanıyoruz. Dünyanın her yerindeki farklı sektörlerden şirketlerin işlerini ve gelirlerini artırmalarına aracılık eden, ihtiyaçlarını etkili bir şekilde karşılayan Türkçe sürümümüzle de Türk şirketlerin daha hızlı büyümelerini, pazara liderlerlik etmelerini, dijitalleşmenin zorluklarını aşmalarını mümkün kılacağız. Geleceklerini şekillendirmelerinin önünü açacağız” dedi.

 

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu