SEO

İzle: Murat Göğebakan Kalbim Yaralı Filmi Vizyona Girdi

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı, 8 Aralık 2023 yılında vizyona giren, yönetmenliğini Ali Ayyıldız’ın yaptığı, Murat Göğebakan’ın hayatını konu alan biyografik filmdir.

Film, Murat Göğebakan’ın Adana’da doğuşunu, çocukluğunu, müziğe olan tutkusunu, zorluklarla dolu kariyerini ve kanserle mücadelesini anlatıyor.

Filmde Murat Göğebakan’ı Burak Sevinç canlandırırken, Tuvana Türkay, Hande Soral, Erkan Can, Ayşegül Günay, Murat Ünalmış ve Erkan Petekkaya gibi oyuncular da rol alıyor.

Filmin konusu

Murat Göğebakan, 1968 yılında Adana’da doğdu. Çocukluğundan beri müziğe ilgi duyan Göğebakan, ilk profesyonel albümünü 1995 yılında çıkardı. “Beni Yak” adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Göğebakan, kariyeri boyunca birçok hit şarkıya imza attı.

Göğebakan, 2013 yılında kanser olduğunu öğrendi. Tedavi sürecini sürdürürken de müziğe devam eden Göğebakan, 2014 yılında hayatını kaybetti.

Filmin çekimleri

Filmin çekimleri Adana, İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirildi. Filmde Murat Göğebakan’ın hayatını anlatan sahnelerin yanı sıra, Göğebakan’ın şarkılarının da yer aldığı müzikal sahneler de yer alıyor.

Filmin eleştirileri

Film, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Filmin, Murat Göğebakan’ın hayatının zorluklarını ve onun müziğe olan tutkusunu başarılı bir şekilde anlattığı söylendi.

Filmin izleyici yorumları

Film, izleyicilerden de olumlu yorumlar aldı. İzleyiciler, filmin Murat Göğebakan’ın hayatını ve müziğini yakından tanıma fırsatı verdiğini söyledi.

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı, Murat Göğebakan’ın hayatını ve müziğini anlatan başarılı bir biyografik film. Film, hem Göğebakan’ın hayranlarına hem de müziğe ilgi duyan herkese hitap ediyor.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu