Tekirdağ

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Toplantı Salonu’nda  yapıldı.
Toplantıda Vali Soytürk, kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülmesini sağlamak, vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetini sunabilmek amacıyla kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile gündem maddelerini görüştü.
Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Sahil Güvenlik 88 Komutan Vekili Üsteğmen Rıdvan Ateş, kurum müdürleri ve Yazı İşleri Müdür V. Hayrullah Ural katıldı.

Bu haber Tekirdağ Valiliği’nin Kendi sitesinden botlar yardımıyla otomatik olarak eklenmiştir. Bu içerikte Çorlu’da Haber editörleri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Başa dön tuşu