SEO

Galatasaray Beşiktaş Derbisini Canlı İzle! Bein Sports 1 Canlı Yayın İzle

Trendyol Süper Lig’in dokuzuncu haftasında, Galatasaray ve Beşiktaş, büyük bir çekişmeye sahne olacak. Maçın tarihini, başlama saatinizi ve canlı yayınlandığı kanalı öğrenmek için nasıl bir yol izlemelisiniz? Canlı olarak maçı izlemek için gerekli adımlar nelerdir? Beşiktaş – Galatasaray maçını canlı olarak seyretmek istiyorsanız, aşağıdaki rehber size yardımcı olacaktır.

21 Ekim Cumartesi günü RAMS Park‘ta yapılacak maç saat 19.00‘da başlayacak. Müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Galatasaray – Beşiktaş maçını beIN SPORTS 1 canlı yayınlayacak.

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Ndombele, Barış, Kerem, Zaha, Icardi

Beşiktaş: Mert, Onur, Amartey, Colley, Masuaku, Amir, Gedson, Rashica, Chamberlain, Cenk, Aboubakar

Canlı Bein Sports 1 kanalı izlemek için

beIN Sports 1Digiturk platformunda 77 numaralı kanaldır. 13 Nisan 2008’de Lig TV HD adıyla yayına başlamıştır. Daha sonra adı beIN Sports HD 1 olarak değiştirilmiştir. Bu kanaldan Süper Lig ve çeşitli programlar yayınlanmaktadır.

BEİN SPORTS 1 ÜCRETLİ Mİ?

1 ay boyunca 19.99 TL’ye izle…

BEİN SPORTS 1 ÜCRETSİZ İZLE

Şuan için bein sports 1 kanalında yayınlanan Beşiktaş Galatasaray derbisinin ücretsiz izlemek için bir olanağı yoktur. Belirli bir ücret karşılığında platforma üye olarak yayını izleyebilirsiniz.

KORSAN UYGULAMALAR İLE MAÇ İZLE 

Korsan yayın yapan birçok ip TV mevcuttur. Fakat TBMM tarafından tartışılan yasadan önce IPTV kullanımını yasaklayan ve para cezaları öneren uygulamalar çok uzun süre önce zaten yasalaştırılmıştı. Bu nedenle IPTV kullanmak yasal değil suç sayılmaktadır ve cezası vardır.

 

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu