SEO

FNAF Vizyona Girdi! Hangi Sinemada Gösterimde!

Ücretsiz FNAF Türkiye İzle!

Ünlü video oyunu Five Nights at Freddy’s‘in film uyarlaması, uzun bir geliştirme sürecinin ardından nihayet vizyona girmeye hazırlanıyor. Film, 27 Ekim 2023 tarihinde Türkiye’de de vizyona girdi.

Film, Gregory adlı bir çocuğun, Freddy Fazbear’s Pizza adlı bir animatronik eğlence parkında hapsolmasını konu alıyor. Gregory, parkın animatronik robotlarından hayatta kalmak için mücadele ederken, bir yandan da parkın karanlık sırlarını çözmeye çalışıyor.

Filmin yönetmenliğini Chris Columbus üstleniyor. Columbus, Harry Potter filmlerinin ilk ikisini de yönetmiş bir isim. Filmin oyuncu kadrosunda ise Jesse Rutherford, Stephanie Beatriz, David Arquette ve Gabriel Bateman yer alıyor.

Five Nights at Freddy’s, 2014 yılında piyasaya sürülen ve kısa sürede büyük bir popülerlik yakalayan bir video oyunudur. Oyun, bir güvenlik görevlisinin, gece boyunca Freddy Fazbear’s Pizza’daki animatronik robotlardan hayatta kalmasını konu alıyor. Oyun, korku ve gerilim türünde yer alıyor.

Filmin Türkiye’de vizyona girmesiyle, sinemaseverler arasında heyecanda arttı. Filmin, video oyunun hayranları arasında büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

FNAF Filmi Bilet Al

FNAF filmi, 27 Ekim 2023 tarihinde Türkiye’de vizyona girdi. Filmin biletlerini, Türkiye’deki sinema salonlarının web sitelerinden veya mobil uygulamalarından satın alabilirsiniz.

FNAF Filmi Kaç Yaş Üstü?

FNAF filmi, 13 yaş üstü izleyiciler için uygundur. Filmin bazı sahneleri, korku ve gerilim içermesi nedeniyle küçük yaştaki izleyiciler için uygun olmayabilir.

FNAF BEDAVA İZLE 

+1
16
+1
8
+1
5
+1
0
+1
2
+1
11

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu