Asayiş

Feci Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı! Araç Takla Attı!

Lüleburgaz Çorlu yolunda feci kaza meydana geldi. 2 aracın çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza, Lüleburgaz ile Çorlu Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddialara göre, Lüleburgaz ilçesinden Çorlu’ya seyir halindeki İ.S.(43)’nin sevk ve idaresindeki 59 DB 167 plakalı otomobil, aniden yola çıkan R.K.(70)’nın sevk ve idaresindeki 39 SN 972 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle İ.S.’nin kullandığı otomobil takla atarak ters döndü.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda otomobil içinde sıkışan İ.S. ve N.S. (45) çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan N.S. burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaralı 2 sürücüsünün ise tedavileri devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu