Yaşam

Çorlu’nun Gururu: Filenin Sultanları Trakyaspor, Midi Kategorisinde Türkiye Finallerinde

Çorlu’nun yerel spor kulübü Trakyaspor’un midi kategorisinde mücadele eden kız voleybol takımı, tüm rakiplerini geride bırakarak süper lig şampiyonu oldu ve Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı. Takımın başarısında, deneyimli voleybol hocası Dilek Sümer’in büyük bir payı olduğu biliniyor.

Kızlarını ve başarılarını kutlayan Trakyaspor Kulübü ve Çorlu halkı, takımın Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstermesini sabırsızlıkla bekliyor. Şampiyon takımın antrenörü Dilek Sümer, kazanılan bu büyük başarı için, “Bu başarı, takımımızın disiplinli çalışmasının ve birlikte hareket etmenin bir sonucudur. Kızlarımızın azmi ve tutkusu, bizleri Türkiye finallerine taşıdı. Onlarla gurur duyuyorum” dedi.

Çorlu’nun Filenin Sultanları olarak anılan Trakyaspor Kulübü Kız Voleybol Takımı, şimdi gözlerini Türkiye finallerine çevirdi. Bölgesel bir başarıdan ulusal düzeyde bir başarıya yükselme yolunda emin adımlarla ilerleyen takım, Çorlu’yu en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyor.

Spor camiası ve Çorlu halkı, Trakyaspor’un kız voleybol takımının bu büyük başarısını coşkuyla kutlarken, takımın Türkiye finallerinde de başarı elde etmesi için en iyi dileklerini sunuyor.

+1
3
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu