SEO

Üç Kız Kardeş’te Müjgan Öldü Mü? Aydan Şener Diziden Ayrıldı Mı?

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’in son bölümünde, Uzay’ın annesi Müjgan, oğlunun Dönüş’e olan aşkını öğrenince büyük bir yıkım yaşadı. Müjgan, Dönüş’e Uzay’ı neden üzdüğünü sorunca, Uzay iyice deliye döndü ve annesini bıçakladı.

Dizideki bu sahnenin ardından, Müjgan karakterinin akıbeti merak konusu oldu. Bazı izleyiciler, Müjgan’ın öldüğünü düşünerek, Aydan Şener’in diziden ayrılıp ayrılmadığını sorgulamaya başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kanal D, Müjgan karakterinin ölmediğini ve Aydan Şener’in diziden ayrılmayacağını duyurdu. Kanal D açıklamasında, “Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünde, Müjgan karakteri ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılacak. Müjgan’ın ameliyatı başarılı geçecek ve karakterimiz diziye devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Aydan Şener Kimdir?

1963 yılında İstanbul’da doğan Aydan Şener, 1981 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi seçildi. Aynı yıl, Miss Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve dünya üçüncüsü oldu.

Şener, 1984 yılında rol aldığı “Yalnızlar” dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra, “Ayrılsak da Beraberiz”, “Kara Melek”, “Babam ve Oğlum”, “Yağmurdan Sonra” gibi dizilerde rol aldı.

Şener, son olarak Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’te Uzay’ın annesi Müjgan karakterini canlandırıyor.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu