Bursa

Takla atan otomobilden fırlayan çocuk öldü; sağlık ekiplerine saldıran yaralı kaçtı (2) | Bursa

ÖLENİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Bursa’da, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki ağaca, ardından da metro duvarına çarpıp takla atan otomobilden yola fırlayarak hayatını kaybeden kişinin Suriye uyruklu Sera El Cesim (13), olduğu öğrenildi. Yaralanan Sühe El Cesim’in ise ölen Sera El Cesim’in ablası olduğu ve kaldırıldığı hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi. 
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI
Öte yandan otomobil sürücüsü Eyüp Çıdacı’nın, ‘hırsızlık’ ve ‘ruhsatsız silah taşımak’ suçlarından aranması olduğu öğrenildi. Çıdacı, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, polis ekiplerinin, sağlık ekiplerine saldırarak olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmaları devam ediyor. (DHA)

Mehmet İNAN/ BURSA, (DHA)

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu