Bursa

Osmangazi Belediyesi’nde, lodos ve sel mesaisi | Bursa

Gökhan ÖZHAN/BURSA,(DHA)-BURSA’yı etkisi altına alan lodos ve yağışlar özellikle şehir merkezinde birçok hasara yol açarken, Osmangazi Belediyesi oluşturduğu ekiplerle, lodos ve sel sonrası oluşturulan enkazı kaldırıyor.
Bursa’da önceki gece başlayan ve saattiki hızı 83 kilometreye kadar çıkan lodos ile dün gece etkili olan sel yaşamı olumsuz yönde etkiledi.  Osmangazi Belediyesi ekipleri, lodosun yaşandığı ilk anlardan itibaren teyakkuza geçerek, ilçe genelindeki hasarlara müdahale etti. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, zarar gören bölgelerde güvenlik tedbiri alırken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de birçok bölgede meydana gelen çatı uçması, toprak kayması, tabela ve panoların düşmesi gibi durumlara iş makineleri ile müdahale ederek enkazı kaldırdı. Ekipler, yaşanan su baskınlarından etkilenen ev ve işyerlerini de temizlediler.
Bu arada, önceki gece etkili olan lodos nedeniyle  ilçe genelinde 350 ağacın devirlidği tesbit edildi.  (DHA)

FOTOĞRAFLI

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Haber ve resimlerin telif haklarından dolayı kullanımı yasaktır. Yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı, görsel, işitsel içerik kopyalanamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz veya satılamaz. Aksi halde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ve 6102 sayılı maddesine göre gerekli işlemler uygulanacaktır.
© Copyright 2014

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu